Pogoji uporabe

DSC02590 (2)

 

MAOLY Maša
Osebno dopolnilno delo
Dolniška cesta 10, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 0203 8378 0684 756 odprt pri NLB D.D. , Ljubljana
E-pošta: info@maoly.si
T: 031/503-927

 

1. Splošno
Splošni pogoji uporabe se nanašajo na nakupe opravljene preko spletne trgovine maoly.si. Vsi nakupi opravljeni preko spletne trgovine so regulirani s strani Zakona o varstvu potrošnikov, Zakona o elektronskem poslovanju na trgu in Zakona o varstvu osebnih podatkov.
2. Cene
Vse cene navedene na spletni strani maoly.si so navedene v evrih (€) in ne vključujejo DDV.
3. Avtorske pravice
Vsa vsebina, objavljena na www.maoly.si, je v izključni lasti Maoly in je avtorsko zaščitena z veljavnimi zakoni. V vsebino se poleg besedila, slik in podatkov šteje tudi celotna grafična podoba spletnega mesta ter logotip Maoly. Prepovedano je vsakršno kopiranje in objavljanje katerekoli vsebine v celoti ali delno na drugih mestih, razen v primeru, da lastnik to izrecno dovoli v pisni obliki.
4. Naročila
Kupec lahko naroči telegram, ki ga dostavljamo v vse porodnišnice po Sloveniji ali na dom. Kupec izbere artikle in jih s klikom doda v košarico. Po pregledu košarice nadaljuje na blagajno. V naslednjem koraku kupec navede naslov plačnika in naslov za dostavo, v kolikor se le-ta razlikujeta. Plačilo je možno preko položnice ali po povzetju. Kupec se lahko tudi registrira. V primeru neplačila storitve, zaračunavamo zamudne obresti, ali pa storitev poravna prejemnik sam.
5. Videno-kupljeno
Maoly ne prevzema odgovornosti za po mnenju kupca morebitni drugačen barvni odtenek in velikost, kot je bilo vidno na monitorju ob trenutku nakupa. Maoly si pridržuje pravico do spremembe navedenih Pogojev uporabe brez predhodnega obvestila. Spremenjeni pogoji uporabe veljajo od objave na spletni strani in se uporabljajo za posameznega uporabnika od njegovega sprejema teh novih pogojev.

zvezdica